Mercedes розсекретив план запуску 7 нових моделей (Фото)

Німецька компанія Mercedes активно готує до виходу семи своїх нових автомобілів. Велика їх частина буде представлена ​​в нинішньому році.

Кілька днів тому німці презентували EQA, який поповнив сегмент електрокарів EQ бренду зі Штутгарта. Цей автомобіль має запас ходу 480 км, новий призначений для користувача інтерфейс, передові технології і електроагрегат, який генерує 190 к.с. і 375 Нм крутного моменту в базовій версії машини.

Mercedes EQA є першим з нових електрокарів виробника з Німеччини, який з’являться в продажу протягом найближчого часу. У число таких машин потрапив електричний седан EQS, знімки якого вже є на просторах інтернету. Згідно з наявними відомостями, новинку представлять вже навесні, а на початку літа вона з’явиться в дилерських мережах. Цей електрокар буде працювати з моторною гамою, яка складається з пари двигунів сумарною потужністю 469 к.с. і 760 Нм крутного моменту, запас ходу авто складе 700 км.

Судячи з фото C-Class, можна зробити припущення, що той вже готовий до виробництва. За наявними даними, дебютує авто в кінці березня, а його реалізація розпочнеться в червні нинішнього року. У квітні Mercedes презентує модернізований CLS, старт продажів якого намічений на липень.

Седан S-Class з’явиться в травні і буде у дилерів в наступному місяці. AMG GT 63 S представлять орієнтовно в той же час, модель SL нової генерації компанія продемонструє в жовтні-грудні, її реалізація намічена на початок 2022 року.