Новий седан Mercedes-Benz EQS 2022 року показали на відео

Німецька автомобілебудівна компанія Mercedes-Benz готує до дебюту електрифіковане купе S-Class – модель EQS 2022 року. Нещодавно на офіційному YouTube-каналі баварського виробника оприлюднили відео, в кадрах якого показали майбутню новинку.

Mercedes-Benz EQS 2022 модельного року базується на спеціально створеній для електрокарів платформі EVA. В оприлюдненому ролику авто відображене в камуфляжній плівці, але в загальному-то головною метою було не розсекретити зовнішність новинки, а прорекламувати дві функції, якими вона буде оснащена.

Мова в даному випадку йде про анонсовану під час прем’єри в 2019 році концепту Vision EQS технології Torque Shift, розробленої для векторизації крутного моменту і передачі потужності на кожне колесо. Передача залежить від змінних і контролюється через центральний контролер трансмісії.

Друга технологія, на якій акцентувалася увага в відео – це Eco Assist, або «розумний» помічник водія. Щодо того, коли новий Mercedes-Benz EQS офіційно представлять публіці, поки нічого не відомо, але очікується, що новинка дебютує в цьому році.

Надалі виробник, швидше за все, продовжить підігрівати інтерес публіки до майбутньої новинки, оскільки оприлюднений нещодавно тизер називається «епізод 1», а це означає, що за ним може послідувати ще кілька.


Не пропустіть