У Мережі опублікували перші знімки преміального лімузина Audi-Horch (Фото)

Автобренд Audi вивів на тестування новий лімузин Audi варіації Horch. Йдеться про конкурента Mercedes-Maybach модифікації S-Class.

Йдеться про найдорожчий і престижний варіант після планового рестайлінгу авто сімейства A8. Згідно з очікуваннями, лімузин суббренда Horch стане останньою варіацією Audi, яка оснащується силовим агрегатом W12.

Очевидно, Audi-Horch похвалиться подовженою базою. Німецьким автобрендом буде створена варіація, яка отримала збільшений простір між осями, а також просторим заднім рядом.

Флагманська варіація повинна отримати перероблену радіаторну решітку, більш виразні диски і особливі логотипи на кузові. При цьому інтер’єр авто тримається поки в секреті. Є дані, що пасажири заднього ряду отримають масу опцій, а також неймовірний комфорт.

Audi-Horch похвалиться власною лінійкою силових установок. Модель оснащується 4,0-літровим бітурбованним мотором і шестилітровим двигуном W12. Разом з ними будуть функціонувати восьмиступінчастий “автомат” і фірмова повнопривідна система.

Рестайлінгову версію Audi A8 з кузовом D5 повинні випустити в поточному році. Заряджена варіація S8, а також розкішний Audi-Horch, повинні дебютувати пізніше. Швидше за все, це станеться на початку майбутнього року.


Не пропустіть