Новий Mitsubishi Outlander: перше відео і дата прем’єри

Компанія Mitsubishi опублікувала фото і відео з випробувань нового Mitsubishi Outlander, прем’єра якого відбудеться 16 лютого. Як повідомили в прес-службі японської марки, всs фінальні калібрування кросовера проходили в найсуворіших дорожніх і погодних умовах.

У компанії відзначили, що, створюючи новий Outlander, інженери втілили в ньому справжнє ДНК марки і концепцію «I-Fu-Do-Do» («справжній і величний»), поєднання яких має забезпечити кросоверу високий рівень маневреності та чудові ходові якості.

«Ми використовували всі накопичені нами знання про водіння по дорогах і бездоріжжю з багаторічного досвіду участі в ралі гонках і застосували їх для удосконалення нової платформи нашої системи Super All-Wheel Control (S-AWC). Ми також спеціально розробили новий селектор режимів руху, щоб забезпечити впевнене водіння в будь-який час і в будь-яких погодних умовах», – заявив Кентаро Хонда, головний інженер нового Mitsubishi Outlander.

Очікується, що в основу моделі ляже передова модульна платформа CMF-C/D від нового Nissan X-Trail, а в гамму двигунів на глобальному ринку увійдуть 2,5-літрова бензинова «турбочетвірка» на 184 сили і гібридна силова установка, що поєднує в собі 2,4-літровий ДВЗ і два електромотора із загальною віддачею 225 кінських сил.

Прем’єра нового Mitsubishi Outlander для ринків США, Канади і Пуерто-Ріко відбудеться 16 лютого 2021 року, а старт продажів намічений кінець літа – початок осені.


Не пропустіть