Новий субкомпактний кросовер Skoda Kushaq: перші зображення і подробиці

Черговий кросовер Skoda, який складе компанію Kamiq, Karoq і Kodiaq, практично готовий до дебюту – це Kushaq, затемнений тизер якого був оприлюднений на початку місяця.

А тепер Skoda поділилася офіційними «шпигунськими» фотографіями прототипів Kushaq, який все ще закутаний в щільний камуфляж. Нагадаємо, що майбутня машина стане серійним втіленням торішнього концепту Vision IN, який Skoda показала на автосалоні в Нью-Делі. За основу взята платформа MQB-A0 IN, тобто здешевлений варіант глобальної архітектури MQB-A0, створеної концерном Volkswagen спеціально для ринку Індії в рамках стратегії India 2.0.

Також в Skoda заявили, що колісна база Kushaq сягатиме 2651 мм, а в гамі двигунів виявляться бензинові TSI об’ємом 1 л і 1,5 л, потужність яких поки не озвучена. Коробки передач в залежності від версії – 6-ступінчасті «механіка» і «автомат», а також 7-ступінчастий «робот» DSG. Привід – передній. Відомо, що в «базі» у кросовера будуть кондиціонер, фронтальні подушки безпеки, світлодіодні задні ліхтарі (у багатьох версій передбачені і LED-фари і до 6 подушок безпеки), також в залежності від варіанту виконання в списку оснащення будуть системи стабілізації і контролю тиску в шинах, мультимедіасистема з тачскріном, автоматичний клімат-контроль, асистент при рушанні в гору і круїз-контроль.

Світова прем’єра Kushaq відбудеться в березні. Автомобіль розроблявся з прицілом на індійський ринок, але продавати його Skoda збирається не тільки в Індії – втім, експортні ринки для Kushaq поки не називаються.


Не пропустіть