Новий BMW M5 CS показали напередодні дебюту (Фото)

Днями в Instagram були опубліковані фотографії нового седана BMW M5 CS. Рідкісний автомобіль на фото видають мідні акценти і фари жовтого кольору. Раніше глава підрозділу BMW M Маркус Флаш розповів, що седан отримає 4,4-літровий турбомотор потужністю 635 к.с., що на 26 сил більше, ніж у стандартної BMW M5 і на 10 сил більше, ніж у версії BMW M5 Competition.

Крім того, новинка отримає карбонові сидіння від BMW M4 CS і деякі інші елементи салону і кузова. Завдяки цьому компанії вдалося знизити вагу автомобіля на 70 кілограмів. Динамічні характеристики нової BMW M5 CS не розкриваються, проте можна припустити, що з меншою масою і більшою потужністю, седан буде швидше версії Competition, яка на розгін з місця до 100 км/год витрачає 3,1 секунди.

Зрозуміло, крім усього перерахованого вище новинка отримає переглянутий аеродинамічний обвіс з карбону, потужні вугле-керамічні гальма, карбонові капот і дах, полегшені колісні диски і перенастроюючу підвіску. Дата офіційної прем’єри автомобіля поки не відома.


Не пропустіть