Новий ультрабюджентий кросовер Renault Kiger: нові фото та дата дебюту новинки

Французький автовиробник готовий представити свій новий компактний кросовер Renault Kiger. Автомобіль довжиною менше чотирьох метрів зроблений на платформі Compact Modular Family (CMF-A), яка лежить в основі таких автомобілів, як Triber, Datsun Redigo, а також Renault Kwid.

Офіційна прем’єра нового компактного кросовера Renault Kiger для ринку Індії має відбутися вже завтра, 28 січня. А поки в Мережі з’явилася шпигунська фотографія тестового прототипу майбутнього автомобіля. Виходячи з цього знімка, можна сказати, що серійна версія Renault Kiger не сильно відрізнятиметься від однойменного концепт-кара, який дебютував в листопаді минулого року.

Майбутній компактний позашляховик буде доступний з двома варіантами бензинових двигунів. Що стосується функцій, очікується, що кросовер буде пропонувати чотири подушки безпеки, інформаційно-розважальну систему з сенсорним екраном, паркувальну камеру заднього виду і проекторні фари.

Очікується, що після запуску компактний позашляховик Renault буде конкурувати з такими моделями, як Hyundai Venue, Mahindra XUV300, Tata Nexon facelift і Maruti Suzuki Vitara Brezza.


Не пропустіть