На заводі Tesla засвітилися загадкові моделі (Фото)

Один з американських блогерів вирішив зняти фабрику Tesla в Фрімонті, штат Каліфорнія, з висоти пташиного польоту. Однак крім гарного вигляду в об’єктив камери дрона також потрапили кілька невідомих електрокарів.

На знімках видно три автомобіля, кожен з яких везе навантажувач на причепах. Всі машини накрито щільною білою тканиною і можна розрізнити лише силуети загадкових моделей. Судячи з контурів, можна припустити, що це електрокари Model S і Model X, які планують оновити вже кілька років. При цьому у автомобілів на знімках помітні більш незграбні краї і трохи витягнутий капот. Також задня частина загадкових електрокарів більш рельєфна, ніж зазвичай. Крім того, в кадр потрапили і інші повністю покриті машини, але за формою вони більше схожі на Model 3 або Model Y.

Більш того, в кінці минулого року компанія Tesla прийняла рішення призупинити на деякий час випуск Model S і Model X на підприємстві у Фрімонті. Але також виробник говорив про можливе оновлення електрокарів після того, як 11 січня буде відновлено їх виробництво. Однак до тепер бренд офіційно не оголошував про модернізацію вищеназваних моделей.


Не пропустіть