Один з найпопулярніших позашляховиків підготували до тривалих подорожей по бездоріжжю (Фото)

Пікапи марки Wuling відносяться до бестселерів китайського ринку в своєму класі. Високий попит на ці автомобілі багато в чому обумовлений їх низькою ціною. Однак компанія Wuling не обмежується тільки випуском бюджетних моделей. Замість цього вона працює над розширенням своєї аудиторії.

Для реалізації зазначеного плану, компанія Wuling коригує свій модельний ряд, виводячи на ринок нестандартні моделі. Однією з них став новий пікап Journey, який розрахований на тривалі поїздки в умовах складного бездоріжжя. Китайська модель отримала оригінальну кришку на вантажну платформу, яка перетворює автомобіль в повноцінний будинок на колесах. У ній передбачаються заднє і бічні вікна. На борту вантажної платформи розробники закріпили сходи, що ведуть на дах, де знаходиться додатковий відсік, в якому зберігається намет.

Примітно те, що всередині даного відсіку нічого немає: навіть покриття підлоги не змінилося. Тобто Wuling пропонує покупцям самостійно облаштувати цей простір. Під відсіком з наметом знаходиться складаний тент, який можна натягувати поруч з пікапом під час стоянок.

До числа визначних деталей китайської новинки слід віднести той факт, що розмір її дорожнього просвіту був збільшений. Також розробники додатково посилили захист кузова, проклавши знизу широкий пластиковий обвіс чорного кольору. При цьому, що примітно, пікап зберіг колишній 1,5-літровий «атмосферний» двигун. Його заявлена ​​максимальна потужність не перевищує 99 к.с.

У продаж китайська новинка на домашній ринок надійде другого лютого. Ціни на автомобіль ще не озвучені.


Не пропустіть