Нову маленьку Toyota помітили під час тестів (Фото)

Міський автомобіль Toyota Aygo буде виконаний в стилі нового Yaris.

Ці нові шпигунські знімки – наш перший погляд на нову Toyota Aygo третього покоління, яка з’явиться на дорогах в 2022 році в абсолютно новому вигляді, заснованому на суперміні Yaris нового покоління. У 2021 році планується проведення Токійського автосалону, на якому і повинен відбутися дебют оновленого Toyota Aygo, який перейде з платформи, яку поділяє з поточними Peugeot 108 і Citroen C1, на найменшу версію Toyota TNGA.

У косметичному плані цей прототип Toyota Aygo черпає натхнення в останніх моделях Yaris. Він має аналогічний передній бампер і фари спереду, а задні двері мають той же похилий, незграбний дизайн з майже ідентичним виступом під заднім склом. Великі задні колісні арки також є даниною суперміні, в той час як всередині кабіна Aygo повинна отримати аналогічний вид, потенційно перейнявши компоновку приладової панелі Yaris.

Новий Aygo, ймовірно, буде оснащуватися оновленою версією 1,0-літрового трьохциліндрового бензинового двигуна нинішнього автомобіля, але платформа TNGA, на яку він перейде, буде готова для електрифікації, і європейський генеральний директор Йохан ван Зіл раніше натякнув, що це в майбутньому буде потрібно в сегменті А.


Не пропустіть