Топ-5 кращих дешевих авто (Фото)

Фахівці розповіли про п’ять автомобілів, які порадують власників і роботою і економічністю. Про це пише Favorit Motors

Renault Logan. Автомобіль оснащений 8-клапанним мотором, об’ємом 1,6 л, що витрачає всього 7,2 літра палива на 100 км шляху в змішаному циклі. Завдяки нескладній конструкції обслуговування і ремонт автомобіля здійснюється швидко і не вимагає великих витрат.

KIA Rio. Кореєць по місту витрачає всього 8,2 літра на 100 км. На нього встановлено бензиновий двигун потужністю 123 к.с. Автомобіль порадує власника високою надійністю і комфортом.

Volkswagen Polo. Автомобіль оснащується надійним 4-циліндровим «атмосферником» об’ємом 1.6 літра. Завдяки унікальному витраті палива, що становить всього 5,8 літра на 100 км в комбінованому циклі, Volkswagen Polo ще і дуже економний.

Skoda Rapid. Авто відрізняється надійністю і функціональністю. Воно оснащене економічним двигуном MPI від VW потужністю 90 к.с. Високий кліренс і місткий салон є важливими перевагами даної моделі бюджетного авто.

Ford Fiesta. Виробники використовують високоякісні матеріали і встановлюють на авто високопродуктивний двигун об’ємом 1,6 літра і потужністю 85 к.с. Модель може похвалитися відмінними ходовими якостями і яскравим дизайном.


Не пропустіть