Toyota випустить міні-позашляховик, який конкуруватиме із Suzuki Jimny (Фото)

Згідно з інформацією, опублікованою японськими ЗМІ, компанія Toyota через свій бюджетний бренд Daihatsu випустить на ринок новий позашляховик, якому належить нав’язати конкуренцію моделі Suzuki Jimny. Автомобіль приєднається до нового кросовера Daihatsu Taft, який змагається за покупців з новим Suzuki Hustler.

Очікується, що майбутній міні-позашляховик Daihatsu отримає брутальний зовнішній вигляд з м’язистими колісними арками і квадратною формою, а в якості платформи для нього виступить архітектура DNGA нового покоління.

Автомобіль завдовжки менше 4 метрів буде обладнаний системою повного приводу під назвою «Dynamic Control 4WD», відомою по моделі Daihatsu Rocky.

Якщо вірити останнім повідомленням, новий позашляховик повинні назвати Daihatsu Lager, а машину укомплектували безальтернативним літровим бензиновим наддувним двигуном потужністю 98 кінських сил (140 Нм моменту). Варіантів трансмісій, швидше за все, буде дві: 6-ступінчаста “механіка” або варіатор.

Продавати новий міні-позашляховик поки планують тільки на індійському ринку, на потім можуть відправити його і в інші країни.