Hyundai представила оновлений кросовер Kona 2022 року (Фото)

Компанія Hyundai представила оновлений електричний позашляховик Kona. Судячи з усього, Hyundai Kona EV 2022 року отримає абсолютно нову передню частину кузова в порівнянні з попередньою моделлю. Hyundai Kona EV був вперше представлений в Південній Кореї і Європі в 2018 році, а потім поступив на ринок США.

Якщо говорити про доопрацювання дизайну, то передня частина кузова Hyundai Kona EV 2022 року виглядає абсолютно новою. Що стосується бокового профілю, Hyundai Kona EV 2022 роки отримує новий дизайн легкосплавних дисків. Задній бампер також був перероблений разом з оновленими світлодіодними задніми ліхтарями.

Усередині салону найбільше оновлення – це інформаційно-розважальна система з плаваючим сенсорним екраном, а також заміно 7-дюймовий екран попередньої моделі. Крім того, центральна консоль і комбінація приладів також отримали значні оновлення в порівнянні з поточною моделлю.

Hyundai Kona EV 2022 року як і раніше використовувати електродвигун потужністю 150 кВт в поєднанні з літій-іонним акумулятором на 64 кВтг, що обіцяє близько 415 км пробігу без підзарядки. Майбутня версія електричного позашляховика зможе заряджатися від 10 до 80% приблизно за 47 хвилин за допомогою зарядного порту рівня III SAE-Combo.


Не пропустіть