Geely показала салон нового великого кросовера на базі Volvo (Фото)

Компанія Geely готується до запуску в продаж в Китаї нового великого кросовера. Автомобіль носить статус глобальної моделі, але спочатку з’явиться в «Піднебесній», де для нього вже припасли назву – Xingyue L. Прес-служба бренду почала поступово розсекречувати новинку. На цей раз прийшла черга її інтер’єру.

Головна особливість показаного на офіційному зображенні салону – єдине глянсове покриття передньої панелі від «приборки» до правих дверей, під яким розташовані не тільки дисплей мультимедійної системи, а й окремий екран для переднього пасажира.

В основі нового повнорозмірного кросовера Geely лежить платформа CMA (Compact Modular Architecture), розроблена інженерами Volvo. За габаритними розмірами автомобіль буде порівнянний з Hyundai Santa Fe (довжина – 4770 мм, ширина – 1895 мм, висота – 1689 мм, колісна база – 2845 мм).

У лінійку двигунів Xingyue L на китайському ринку увійде 2-літровий бензиновий турбомотор, який, згідно з сертифікаційним документам, матиме два варіанти форсування – 218 і 238 кінських сил.

Повноцінна прем’єра кросовера запланована на весну цього року.


Не пропустіть