В Україні з’єднають новою дорогою Житомирську та Одеську траси

Днями в Києво-Святошинській районній державній адміністрації відбулася чергова нарада щодо будівництва автомобільної дороги Героїв Небесної Сотні, яка з’єднає важливі “дорожні артерії” загальнонаціонального значення – Київську та Одеську траси, пише ampercar.com.

Як повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на видання “Нове передмістя”, розвиток інфраструктури, зокрема, будівництво та реконструкція автодоріг – це важлива складова комфортного життя громад, на яку чинна влада намагається робити акцент попри важку економічну ситуацію в країні.

Треба зазначити, що нова автодорога знаходиться у межах Вишнівської й Борщагівської територіальних громад. Орієнтовно дорога пройде від Житомирської траси через село Чайки, Петропавлівську Борщагівку, Львівський маєток, Уютний квартал, Вишневе та Крюківщину й до Одеської траси.

Будівництво запроєктованої дороги безперервного руху районного значення може значно вплинути на розв’язання проблемних питань транспортного забезпечення населених пунктів не тільки Київщини, але й забезпечити стабільний трафік з інших регіонів. Як зазначають чиновники, наразі розглядається можливість долучення до будівництва турецької компанії, яка готова взятись за реалізацію проєкту та гарантує якість дорожнього покриття та своєчасно закінчення.

Першим важливим кроком для реалізації проєкту стане підписання угоди між цією компанією та Київською обласною державною адміністрацією.


Не пропустіть