Стартував випуск оновленого кросовера Kia Sportage (Фото)

Концерн Kia приступив до тестового випуску оновленого паркетника Sportage Ace, який дебютував минулої осені на автосалоні в Гуанчжоу. За даними порталу Autohome, серійне складання кросовера намічається на квітень. У травні цього року авто доїде до дилерських центрів.

Серійна варіація Sportage Ace для авторинку Китаю буде виділятися від концепт-кара переосмисленим бампером в передній частині і радіаторною решіткою з секціями по вертикалі. Декоративні помаранчеві вставки і аеродинамічний обвіс доступний виключно для спортверсії авто.

Серійний Kia Sportage Ace має вертикальну оптику в задній частині, як у Sorento минулого покоління, і найменування кросовера великими літерами на п’ятій двері. Крім того, модель однією із перших отримає нову емблему марки. Оновлений паркетник вийшов габаритніший попередника. У довжину він вийшов на 4 530 мм, додавши 70 мм. Ширина рівна 1 850 мм, висота становить 1 700 мм, база коліс вийшла 2 640 мм.

В інтер’єрі встановлена ​​віртуальна приборка, атмосферне підсвічування і габаритний тачскрін від мультимедійної системи. У список можливостей також додали адаптивний круїз-контроль і набір опцій активної безпеки Drive Wise.

Лінійка моторів Sportage Ace має на увазі 2,0-літровий 160-сильний атмосферний агрегат G4NJ потужністю на 160 кінських сил з АКПП на 6 ступенів і найсучасніший турбований 1,5-літровий двигун на 200 кінських сил в парі з преселективною роботизованою коробкою передач.

Перші тестові кроси виготовили на китайському підприємстві СП Kia і Dongfeng.


Не пропустіть