Компанія Honda виводить на ринок оновлений кросовер Breeze (Фото)

Компанія Honda виводить на ринок рестайлінгову версію кросовера Breeze. Як повідомляє прес-служба виробника, прем’єра моделі відбудеться 25 лютого поточного року.

Середньорозмірний Honda Breeze вперше з’явився в продажу в листопаді 2019 року. Оновлений крос майже не змінився зовні, але отримав розширений набір опцій і змінену лінійку комплектацій.

Нагадаємо, Breeze являє собою перелицьовану модифікацію Honda CR-V, але при цьому новинка більше в розмірах. Габарити позашляховика: довжина – 4 634 мм, ширина – 1 855 мм, висота – 1 679 мм, відстань між осями – 2 661 мм.

Під капотом кроса встановлюється турбований двигун об’ємом 1,5 літра з віддачею 193 к.с. або гібридний силовий агрегат на базі 2,0-літрового “атмосферника” і двох електромоторів з сукупною потужністю 215 к.с. В якості трансмісії пропонується варіатор. Привід – передній або повний.

Крім того, у Honda Breeze є підзарядна модифікація PHEV +, яка здатна пересуватися тільки на електротязі на відстань до 80 км. Заявлена витрата палива – всього 1,3 л на 100 км пробігу.

Список оснащення рестайлінгового кросовера поповнився удосконаленою системою відходу від зіткнень і допрацьованим інтелектуальним круїз-контролем.


Не пропустіть