Mitsubishi може виробляти свої моделі на заводах Renault у Франції

У новому повідомленні Financial Times вказується, що Renault може виробляти автомобілі Mitsubishi на одному зі своїх французьких заводів. Такий крок, здавалося б, суперечив би попереднім планам припинити продаж автомобілів Mitsubishi в Європі.

Масштабна реструктуризація оголошена слідом за глобальним економічним спадом і важкими продажами Mitsubishi. План під назвою «Маленький, але красивий» був частиною переосмислення всього Північноатлантичного союзу, покликаного витримати падіння світового автомобільного попиту. Ця пропозиція дозволить компаніям зосередитися на своїх найсильніших ринках і піти з тих, де вони слабкі.

Це призвело до того, що Mitsubishi оголосила про заморожування випуску всіх нових європейських моделей, де у них була частка ринку близько 1%. Замість цього Mitsubishi зосередить свої зусилля в Південній Азії, де бренд домігся успіху. Такі моделі, як Pajero, користуються великою повагою.

Outlander 2022 року – це перший Mitsubishi, створений на базі Nissan. Незважаючи на високі продажі раніше, запуск в Європі не очікувався.

Але, як повідомляє Financial Times з посиланням на джерела, обізнані про це, Mitsubishi розглядає можливість використання недостатньо завантажені потужності Renault у Франції для продовження виробництва, зберігаючи при цьому присутність бренду в Європі. Такий крок буде відповідати плану з розширення співпраці між трьома компаніями, а також використанню потенціалу заводів Renault.


Не пропустіть