Назвали найбільш безпечні автомобілі 2021 року

Споживачів, що шукають безпечну їзду, чекають гарні новини, так як Страховий інститут дорожньої безпеки присвоїв 90 різних моделей нагороду Top Safety Pick. Це значне зростання у порівнянні з минулим роком, коли тільки 64 автомобілі отримали високу оцінку.

41 автомобіль отримали хороші оцінки у всіх шести випробуваннях інституту на ударостійкість, а також просунуті або чудові оцінки в тестах між транспортними засобами і пішоходами. Додатково до цього моделі повинні були пропонуватися з фарами, які вважалися прийнятними або хорошими.

Серед переможців виявилися: Honda Civic, Nissan Sentra і Toyota Corolla. IIHS також назвав Audi A4, BMW 3-Series, Chevrolet Equinox, Ford Escape і Hyundai Sonata кращими варіантами безпеки.

Хоча це лише неповний список, цікаво відзначити, що всього один пікап отримав жадану нагороду Top Safety Pick. Це Ram 1500 Crew Cab з опціональною системою запобігання фронтального зіткнення.

Ще 49 моделей отримали найвищу нагороду Top Safety Pick +. Щоб виграти, автомобілі повинні відповідати вищезгаданим стандартам безпеки, а також поставляються в стандартній комплектації з прийнятними або хорошими фарами для всіх рівнів обробки салону і пакетів.

У списку домінували розкішні автомобілі: Audi A6, Cadillac XT6, Lexus NX і Volvo S60, але також був присутній ряд основних моделей. Серед них були Ford Explorer, Honda Accord, Kia K5, Nissan Maxima, Mazda CX-5 і Toyota Sienna.

В цілому Hyundai Motor Group показала кращі результати: 12 моделей брендів Hyundai, Kia і Genesis були названі Top Safety Pick, а п’ять інших отримали нагороду Top Safety Pick +. Volvo також отримала найвищу нагороду Top Safety Pick + (всього дев’ять).

З іншого боку, IIHS зазначила, що Mitsubishi досі не отримала жодної нагороди. Група також розкритикувала GM, сказавши, що дивно, що такий великий автовиробник отримав тільки дві нагороди.


Не пропустіть