Новий BMW M2 вперше помітили на тестах (Фото)

BMW 2 серії Coupe наступного покоління не раз потрапляв в об’єктиви фотошпигунів, але тепер спійманий на тестах в зимовому пейзажі десь в Північній Європі найменший з повноцінних автомобілів M-серії показав повністю серійний кузов і фірмову вихлопну систему.

Після 4-й серії Gran Coupe і електричного i4, нова 2-га серія/M2 стане наступною моделлю, яка отримає перероблену дверну ручку BMW. Баварці наклеїли кілька білих наклейок над дверною ручкою, і додатковий шар маскування в основі задньої стійки, імовірно, щоб приховати змінений вигин.

Незважаючи на те, що всі моделі нижче 3-ї серії були переведені в передньопривідну конфігурацію, двохдверна 2-я серія залишиться винятком. Він як і раніше демонструє традиційні пропорції RWD з довгим капотом і короткою задньою частиною, і багато хто сподівається на надзвичайно суперечливу передню решітку більшого M4.

Тонкий спойлер на кришці багажника також вказує на те, що це не пересічна модель 2-ї серії, в той час як масивні гальма і типові бічні дзеркала M також є явними ознаками того, що це топова комплектація.

Імовірно, під капотом будуть використовувати нову версію твін-турбо 3,0-літрового двигуна, використовуваного в M3 і M4, разом з їх аналогами X3 M і X4 M. рядний шестициліндровий двигун під кодовою назвою S58 видає 473 кінських сили і 550 Нм крутного моменту.

У той час як стандартний BMW 2 серії Coupe (G42) наступного покоління, як очікується, дебютує в наступні місяці і надійде в продаж у 2022 модельному році, версія M2 (G87), ймовірно, буде представлена ​​тільки в наступному році.


Не пропустіть