Компанія Peugeot показала нову фірмову емблему (Фото)

Компанія Peugeot представила новий фірмовий логотип – 11-й з 1850 року. Першим автомобілем з новою емблемою стане хетчбек Peugeot 308 наступного покоління.

Новий логотип представляє собою трикутний щит із зображенням голови лева і написом «Peugeot» зверху. У компанії відзначили, що нова емблема символізує перехід бренду на наступний рівень. Згідно зі стратегією нового автомобільного альянсу Stellantis, французи повинні почати випускати автомобілі, які будуть позиціонуватися як найбільш розкішні і технічно просунуті в сегменті масових машин.

Як заявили в Peugeot, новий логотип, «який об’єднує в собі історію і ультрасучасний стиль», повинен «відкрити всьому світу французький стиль, технологічність і елегантність».

Новий фірмовий логотип Peugeot дебютує на компактному хетчбеку 308 наступного покоління, прем’єра якого відбудеться 18 березня. Автомобіль кілька разів був помічений під час дорожніх випробувань, проте його емблема завжди була прихована камуфляжем.

Peugeot стала не єдиним автомобільним брендом, що змінив логотип останнім часом. Зокрема, мова йде про компанії Volkswagen, BMW, Kia, Nissan і General Motors.


Не пропустіть