Nissan оновив X-Trail минулого покоління (Фото)

Японська компанія прагне залучати клієнтів і випустила рестайлінговий Nissan X-Trail в Австралії.

У Nissan є абсолютно новий X-Trail в продажу на певних ринках по всьому світу, але не в Австралії, де вони нещодавно оновили старий, намагаючись зберегти його конкурентоспроможність в сегменті компактних позашляховиків.

Пропонований в стандартній комплектації для всієї лінійки новий 7-дюймовий сенсорний дисплей є однією з новинок моделей 2021 року. Позашляховик також оснащений Android Auto і Apple CarPlay у всіх комплектаціях. Цифрове радіо, пропоноване в деяких комплектаціях, в значній мірі завершує зміни.

«Додавання нової технології і передового обладнання безпеки ще більше покращує популярний X-Trail і демонструє еволюцію автомобіля, який зіграв таку ключову роль в житті багатьох австралійців», – сказав місцевий керуючий директор компанії Стівен Лестер. «І в 2021 році ця історія продовжиться з цими оновленнями, завдяки яким X-Trail залишиться одним з найпривабливіших пропозицій позашляховиків в Австралії».

Сімейство X-Trail 2021 року включає комплектації ST, ST-L, Ti і TS. Ціна варіюється від 22 589 доларів США до 35 513 доларів США, і в залежності від того, який варіант вам більше підходить, ви можете отримати його з 2,0 або 2,5-літровим бензиновим двигуном або 2,0-літровим турбодизелем.

2,0-літровий бензиновий двигун видає 144 к.с. і 200 Нм крутного моменту і пропонується з переднім приводом і шестиступінчастою механічною коробкою передач. 2,5-літровий двигун розвиває потужність 171 к.с. і 226 Нм і підключається до варіатора і переднього або повного приводу, в той час як дизель потужністю 177 к.с. і 380 Нм, доступних при 2000 об/хв, і в середньому має витрата 6,0 л/100 км.


Не пропустіть