Опубліковані фото кузова і шасі Toyota Land Cruiser 2022 року (Фото)

У Мережі з’явилися фотографії деяких частин кузова і шасі нового позашляховика Toyota Land Cruiser.

Не за горами прем’єра Toyota Land Cruiser 2022 року, і напередодні його світового дебюту в Instagram опублікували фото нового кузова довгоочікуваного позашляховика. Згідно з підписом до зображень, кузова були помічені в Японії. Крім того, на знімках представлено шасі зі сходовою рамою і встановленим на ньому двигуном, а також передбачувані двері Land Cruiser.

Важливо відзначити, що в минулому році з’явилася інформація про те, що майбутній Toyota Land Cruiser 2022 року побудують на поточній платформі сучасної моделі 200-й серії. За даними японських ЗМІ, Toyota вже проінформувала дилерів про новий позашляховик, повідомляючи, що модель наступного покоління піддасться капітальному оновленню і отримає нові двигуни, трансмісію і підвіску.

Про майбутнє Land Cruiser в США ходили суперечливі чутки. В одному зі звітів говорилося, що японський позашляховик не приїде в США. Однак пізніше повідомлялося, що Land Cruiser може знову продаватися в Сполучених Штатах через кілька років після передбачуваного світового запуску моделі в квітні 2021 року. Швидше за все, американські дилери зможуть запропонувати три варіанти двигуна V6. У будь-якому випадку квітень уже близько, так що ми скоро дізнаємося правду.


Не пропустіть