З’явилися фото інтер’єру нового седана Kia K8 (Фото)

В інтернеті з’явилися нові фотографії седана Kia K8, який повинен прийти на зміну моделі K7 (в деяких країнах продається під ім’ям Cadenza.). Знімки опубліковані в акаунті «cars_secrets» в інстаграм. На фото можна побачити величезний широкоформатний дисплей цифрової приладової панелі і інформаційно-розважальної системи.

Також, відзначимо відсутність традиційного важеля коробки перемикання передач. Він в Kia K8 виконаний у вигляді шайби і розташований на окремому блоці на центральному тунелі. Поруч з селектором розташовуються кнопки вибору режиму їзди.

Які мотори увійдуть в лінійку двигунів поки не відомо, передбачається, що під капотом опиниться бензиновий 3,5-літровий агрегат потужністю 300 кінських сил. Минулого тижня «Кіа» опублікувала офіційні зображення з новинкою. Автомобіль виконаний в стилі фастбек, машина отримала нову безрамкову решітку радіатора, вузьку світлодіодну оптику, вбудовані в крила задні ліхтарі, які з’єднуються світлодіодною лінією. При створенні образу даної моделі, дизайнер надихався сучасними яхтами. У Південній Кореї продажі седана повинні стартувати в четвертому кварталі цього року.


Не пропустіть