Класичний Bentley перетворили в сучасний електромобіль (Фото)

Британське ательє Lunaz, яке відоме тим, що робить з класичних авто електрокари, сьогодні, 3 березня, показало свій черговий проект – електричний Bentley S2 Continental Flying Spur 1961 виробничого року. Електрифікацію даної машини оцінили в 360 000 фунтів стерлінгів.

Електрокар був розроблений для конкретного замовника, який попросив пофарбувати кузов в два відтінки зеленого, а для обробки салону використовувати шкіру і дерево.

Хоча технічну частину в ательє не розкривають, за припущеннями агентства Autocar, модель комплектується тим же електродвигуном, що і класичні Rolls-Royce – іншими словами, рядний мотор V8 об’ємом 6,2 літра був замінений 375-сильним (700 Нм) електродвигуном, що дозволяє рестомодам на основі Rolls-Royce розганятися до першої «сотні» приблизно за п’ять секунд, а завдяки акумулятору на 80 кВт/год автомобілі можуть долати на одному заряді до 400 км.

Електричний Bentley також обзавівся модернізованими підвіскою і гальмами, іншим рульовим механізмом з електропідсилювачем, а ще сучасними опціями, на зразок кондиціонера, інформаційно-розважального комплексу з навігацією і підтримкою смартфонів.

Британці вже оголосили про відкриття прийому замовлень на аналогічні конверсії класичних Bentley Continental в 2- і 4-дверних кузовах.


Не пропустіть