Складено Топ-5 найбільш незвичайних опцій автомобілів (Фото)

Деякі автовиробники, прагнучи підкорити серця покупців, оснащують свої моделі вельми незвичайним функціоналом.

Фахівці видання iReactor проаналізували функціонал сучасних автомобілів і склали список найбільш незвичайних опцій. На першому місці знаходиться масаж ніг повітрям, який був запатентував концерном General Motors, проте невідомо, коли така опція з’явиться на моделях бренду.

Друга незвичайна опція – датчик биття серця. Мабуть, така функція не позбавлена ​​сенсу, так як автолюбителі все частіше роблять ставку на збереження життя, а не на продуктивність авто. Очікується, що така опція могла б врятувати людину, якщо дані можна буде передати в онлайн режимі в лікарню.

Італійська компанія Fiat оснастила свій компактвен 500L кавоваркою, яка прямо на ходу може зварити ароматний напій. Агрегат оцінили в 400 доларів. До слова, аналогічне рішення використовували і в Audi.

Ще дві нестандартних опції є дипломат, вбудований в люксовий седан Alfa Romeo 90 1984-1987 років випуску і переносний рибальський набір Fly Fishing в автомобілях Bentley від підрозділу Mulliner, в який увійшли обшиті шкірою вудки, елегантний контейнер для напоїв і закусок з охолодженням і саквояж під гачки та інші рибальські снасті.


Не пропустіть