25-річну Toyota Supra з кузовом в стилі Ferrari продають за чималу суму (Фото)

Спорткар побудували в єдиному екземплярі в знаменитому японському ательє.

У США виставили на продаж унікальну Toyota Supra 1996 року випуску, побудовану в єдиному екземплярі інженерами японського тюнінг-ательє Top Secret. Ексклюзивний спорткар з пробігом 170 000 км оцінили в 75 000 доларів.

Унікальна Toyota Supra є дітищем інженерів японського тюнінг-ательє Top Secret, яке стало відомим в 1999 році, коли його засновник Казухіто «Смокі» Нагата за кермом іншої «Супри» розігнався в Великобританії до 320 кілометрів на годину. Заїзд закінчився для гонщика штрафом і декількома днями в’язниці. У 2017 році той спорткар, обладнаний 1000-сильним V12 продали на аукціоні.

Нинішній спорткар інженери виконали в стилі моделей Ferrari 90-х років минулого століття. Supra отримала схожий закруглений капот і агресивний передній спліттер. Кузов спорткара пофарбували в бежевий колір. Крім того, автомобіль обладнали ексклюзивними девятиспицевими колісними дисками, а в салоні з’явилося спортивне рульове колесо Momo і декоративні карбонові вставки.

Під капотом задньопривідного спорткара встановлений штатний шестициліндровий двигун на 3.0 л, віддача якого становить 280 кінських сил. Однак за словами тюнерів, силовий агрегат пройшов невелику модифікацію і фінальну потужність інженери не розкривають. У парі з мотором працює шестиступінчаста “механіка”. На даний момент ексклюзивну Toyota Supra з пробігом 170 000 км можна придбати за 75 000 доларів.

Джерело motor.ru

Не пропустіть