Mercedes-Benz опублікував перший тизер нового EQS (Фото)

Німецький автовиробник готується до світової прем’єри свого довгоочікуваного флагманського електрокара EQS, оскільки стартувала тизерна кампанія новинки.

Буквально кілька днів пройшло з того моменту, коли німецький люксовий бренд випустив відео, в якому проглядається інтер’єр новинки з масивним екраном, і тепер нам дозволяють ретельніше розглядати зовнішність моделі.

На щастя, камуфляжу більше немає. Це як і раніше вважається тізерного зображенням, тому що Mercedes навмисно затемнив зображення силуету. Однак при збільшенні експозицію і яскравість можна дещо розгледіти.

Власне, EQS – НЕ седан як такий. Технічно це ліфтбек, тому що у нього більш практичний отвір багажника, тоді як менший EQE, який також з’явиться в цьому році, буде мати традиційний отвір. Ті дверні ручки, які залишаються врівень з кузовом і висуваються тільки тоді, коли вони вам потрібні, – це не просто дизайнерська примха, вони функціональні – оптимізація повітряного потоку для поліпшення аеродинаміки і підвищення ефективності.

З тією ж метою зробити бічний профіль якомога більше гладким, Mercedes встановив дзеркала трохи нижче на дверях, а не на підставі передніх стійок, де вони зазвичай розташовані. Численні шпигунські знімки показали, що поряд з передньою і задньою стійками будуть невеликі віконця для поліпшення видимості.


Не пропустіть