Maserati показує випробування нового суперкара MC20 (Фото)

Незважаючи на те, що італійський бренд вже представив серійну версію свого нового суперкара MC20, він все ще тримає прототипи цього авто під камуфляжем. Прес-служба компанії опублікувала фотографії, які відобразили новий суперкар Maserati, який проходить серію випробувань на гоночній трасі.

У повідомленні на своїй сторінці в Facebook, Maserati демонструє свій новий суперкар MC20 під час тестування на автодромі Модерна в Італії. Незважаючи на те, що машина вже була представлена, на кузов цього примірника все ж нанесена камуфляжна плівка.

В останній раз, коли Maserati MC20 був помічений під час тестування, він проїжджав тестову трасу Ferrari Fiorano і був знятий на відео.

Проте, поява закамуфльованого примірника суперкара MC20 на гоночній трасі не є сюрпризом. Італійський суперкар надійде в продаж в кінці цього року, тому у автовиробника ще є час, щоб налаштувати деякі з електронних засобів автомобіля, а також його підвіску, перш ніж суперкар надійде в серійне виробництво.

MC20 буде оснащений новим 3,0-літровим двигуном Nettuno з подвійним турбонаддувом і подвійним згорянням, який видає значні 621 кінську силу потужності і 729 НМ крутного моменту. Кажуть, що цей двигун був розроблений інженери бренду з нуля, хоча з цього приводу вже були розбіжності.

Завдяки передачі потужності на колеса через восьмиступінчасту коробку передач з подвійним зчепленням, MC20 може розігнатися до 100 км/год за 2,9 секунди. Завдяки широкому використанню вуглецевого волокна для зниження ваги автомобіля до 1 500 кг, він теоретично може розвивати максимальну швидкість 323 км/год.

До моменту надходження в продаж цього року, MC20 буде коштувати 210 000 доларів.


Не пропустіть