Honda вивела на тести новий хетчбек Civic 2022 року (Фото)

Автобренд Honda знову вивів на випробування нову версію хетчбека Civic 2022 модельного року. Хетчбек 11-ої генерації отримає більш цікавий і привабливий зовнішній вигляд в порівнянні з минулою версією.

У Мережі опублікували шпигунські фото новинки. У новій версії буде менше гострих кутів, а також вентиляційних отворів. Тим часом, загальна форма, а також нахил даху автомобіля схожі з минулою генерацією.

Нова Civic запозичила елементи дизайну у версії Honda у виконанні Accord. Авто оснащується 9,0-дюймовим сенсорним екраном з бездротовим підключенням типу Apple CarPlay, а також Android Auto.

На сьогоднішній день відсутні поки дані про силові установки авто. На думку експертів, транспортний засіб укомплектують 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом, передньопривідною системою, а також безступінчатою автоматичною коробкою передач.

Type R отримає вищі характеристики. Для цієї модифікації пропонується 2,0-літровий 4-циліндровий двигун з більшою потужністю. За заявою представників Honda, модель отримає МКПП.


Не пропустіть