Стартує виробництво нового пікапа Ford Maverick 2022 (Фото)

Минулого місяця Ford почав виробництво свого нового C-Pick Up на своєму заводі в Ермосільо, Мексика. Передбачається, що новою моделлю стане Maverick 2022 року, який увійде до лінійки вантажівок Ford під Ranger.

Ford поділився новиною про випуск 21 зразка нового C-Pick Up. Їх випустили на мексиканському заводі. Очевидно, ці екземпляри є дослідними зразками для тестування.

Фотографія, що показує Maverick 2022 року на виробничій лінії, просочилася ще на початку січня. Це дало гарне уявлення про те, як буде виглядати вантажівка Ford.

Очікується, що Maverick 2022 року заснований на платформі Ford C2, яка також використовується такими моделями, як Escape і Bronco Sport. Новий компактний пікап Ford отримає відмінну передню частину з С-подібними фарами і великою решіткою радіатора.

Очікується, що новий компактний пікап надійде в продаж в США, так і на інших ринках. Очікується, що новий Maverick буде пропонуватися як мінімум з двома силовими агрегатами, включаючи 1,5-літровий і 2,0-літровий EcoBoost. Базові моделі повинні поставлятися з переднім приводом, а повний привід і автоматична трансмісія не є обов’язковими.


Не пропустіть