Дизайнер GM представив нову версію пікапа Silverado

В акаунті General Motors Design соціальної мережі Instagram не так давно оприлюднили рендери пікапа Silverado з лінійки американської автомобілебудівної компанії Chevrolet. На віртуальному зображенні дизайнер концерну показав, як може виглядати модель нового покоління.

На американському ринку автомобілі в кузові пікап вельми затребувані, тому не дивно, що компанії-виробники намагаються оновлювати свої авто, роблячи їх сучасними і привабливими для покупців. Незабаром повинен представити оновлену версію моделі Silverado бренд Chevrolet і оприлюднений в Мережі рендер, швидше за все, натякає на те, які зміни отримає авто.

На верхньому зображенні в цьому матеріалі представлений рендер, створений дизайнером концерну GM Джекі Чжан. На ньому зображений пікап Chevrolet Silverado, дещо відрізняється від актуального на сьогоднішній день версії.

Так, авто отримало завужену головну оптику, яка «переїхала» трохи вище, виступаючу нижню передню частину. Фальшрадіаторна решітка, буксирувальні гаки на бампері, «м’язистий капот» та інші рішення надають новому Silverado більш футуристичний і агресивний вигляд. Очікується, що оновлений пікап з’явиться на ринку в наступному році, але чи буде він відповідати представленому рендеру – сказати складно.


Не пропустіть