Українські рятувальники отримали новенькі Peugeot Boxer (Відео)

Автопарк львівських рятувальників продовжує поповнюватися новими автомобілями. Так, 4 березня на території однієї з частин ДСНС вогнеборцям вручили сертифікат на три пожежні автомобілі першої допомоги (АПП-2) на шасі Peugeot Boxer. Cуммарная їх вартість становить 3 млн грн. Тепер таких машин тут уже п’ять одиниць, повідомляє autocentre.ua.

Цю техніку придбали в рамках проекту «Спільний захист людей і навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження і реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні», який реалізується за підтримки Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Автомобілі АПП-2 побудовані на відомому українському підприємстві Tital. Вони комлектуються баком для води на 500 л, баком для піноутворювача на 20, а також різним аварійно-рятувальним обладнанням: зокрема, гідравлічним інструментом, бензорізом, бензопилою, медичним устаткуванням з лікарськими засобами. Що ж стосується шасі Peugeot Boxer, то воно оснащується двухлітровим 160-сильним турбодизелем двигуном. При цьому середня витрата палива складає всього 6,6 л на 100 км.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть