У Kia Sportage виявили критичну несправність двигуна (Фото)

Kia відкликає 380 тис. автомобілів в США через ризик мимовільного самозаймання в моторному відсіку. Вимога стосується седанів Cadenza, випущених в період з 2017 по 2019 р.р., і позашляховиків Sportage, які сходили з конвеєрів з 2017 року по теперішній час.

Власникам машин рекомендовано відвідати найближчий дилерський центр і записатися на безкоштовний ремонт для усунення технічних несправностей. При цьому до початку ремонтного обслуговування американцям радять не паркуватися поблизу житлових будівель, щоб не створювати загрозу безпеці.

Як пояснили в компанії Kia, причиною несправності став надмірний струм в блоці керування гальмовою системою, через який і стає можливим мимовільне самозаймання. Проблема вирішується за допомогою заміни запобіжників. Фахівці Kia відзначають, що запідозрити загоряння можна з одноразового миганню різних індикаторів на приладовій панелі транспортного засобу і специфічного запаху гару в салоні автомобіля, який може з’явитися як під час руху, так і під час стоянки.


Не пропустіть