BMW офіційно представила новий електричний седан BMW i4 (Фото)

Розкривши ціни і терміни початку продажів кросовера iX, компанія BMW представила ще одну серійну «електричку» – купеподібний седан i4. Новинка отримала той же дизайн, що і звичайна «четвірка», але колеса при цьому стали аеродинамічними, а вертикальні «ніздрі» решітки радіатора перетворилися в заглушки.

Провісником електричної 4-й серії був минулорічний концепт i4 Concept – від нього серійний i4 успадкував всі дизайнерські риси, крім бамперів і світлотехніки. Є навіть яскраво-синій декор, який став «візитною карткою» всіх (принаймні, тих, що вже показані) електромобілів BMW.

Салон товарного i4 поки не розкритий, але якихось одкровень там не буде. Хіба що з’явиться нова мультимедійна система iDrive восьмого покоління.

Характеристики седана теж тримаються в секреті, але відомо, що в одній з версій (мабуть, найдорожчій) електротяга сягатиме 530 к.с., а на розгін до «сотні» від неї буде йти близько 4 секунд. Запас ходу на одній зарядці складе максимум 590 кілометрів по циклу WLTP.

Виробництво BMW i4 налагодять на заводі марки в Мюнхені, а на ринок він вийде вже в 2021 році. Подробиці про специфікації і ціни для різних ринків баварці обіцяють розкрити в найближчі тижні.


Не пропустіть