Опубліковані перші фотографії нового Opel Astra

П’ята Opel Astra (позначається літерою K) випускається з 2015 року, в 2019-му його піддали рестайлінгу, в даний час німецька компанія готується показати сімейство шостого покоління, його прототипи вже вивели на дорожні тести.

У Німеччині помічений повноцінний робочий зразок нової Astra. За яскраво-жовтим маскуванням можна помітити, що змінилися пропорції і актуальний фірмовий стиль, обкатаний на Mokka в 2020 році.

Технічна частина хетчбека повністю зміниться в шостому поколінні. Якщо модель сучасної генерації ще спирається на платформу General Motors, то нова виявиться найближчим родичем майбутнього Peugeot 308. У цьому немає ніякого сюрпризу: з 2017 року німецький автовиробник належить концерну PSA Peugeot-Citroen (після об’єднання з FCA – Stellantis).

Таким чином, Astra поїде на французькому шасі EMP2. Під капотом очікується 1,6-літровий бензиновий турбомотор, пропонований в двох гібридних варіантах і пов’язаний до 8-ступінчастим “автоматом”. Напевно не обійдеться і без топової спортивної версії OPC, вона може отримати установку віддачею 300 к.с.

Прем’єра нового Peugeot 308 відбудеться вже 18 березня, а незабаром після нього покажуть і Astra.


Не пропустіть