У мережі з’явилися патентні зображення мінівена Hyundai Custo (Фото)

Корейська компанія Hyundai готує новий мінівен під назвою Custo. Патентні зображення новинки опубліковані в китайських ЗМІ. Повідомляється, що саме на ринок Піднебесної і буде в першу чергу розрахована дана модель, тут автомобіль і буде збиратися.

Автомобіль отримав досить цікавий дизайн, спереду величезна решітка радіатора, яка з’єднує світлодіодні фари, ззаду вузька світлодіодна оптика, на даху антена «плавець», на арках коліс пластикові заглушки. У салоні віртуальна панель приладів, а також вертикальний дисплей інформаційно-розважальною системою, на старих «шпигунських» знімках можна було помітити, що у автомобіля відсутня традиційний важіль КПП. Даний автомобіль буде доступний в шести-і семимістній модифікації салону. За попередньою інформацією, в лінійку двигунів увійде дволітровий бензиновий турбомотор потужністю 240 кінських сил.

Раніше південнокорейський бренд анонсував другий мінівен, який отримав ім’я Staria і вельми футуристичну зовнішність. Спочатку у Hyundai опублікували тизерне зображення, а пізніше в мережі з’явився і «шпигунський» знімок новинки, зроблений під час зйомок рекламного ролика. Дана модель стане глобальною. Очікується, що офіційно обидві моделі широкому загалу будуть представлені в квітні на автосалоні в Шанхаї.


Не пропустіть