Замаскований Hyundai Santa Cruz 2022 року помічений на парковці (Відео)

Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai готує до світової прем’єри новий пікап Santa Cruz. Нещодавно на YouTube-каналі 80% Garage з’явилося відео, в кадрах якого можна розглянути помічений фотошпигунами на парковці прототип майбутньої новинки.

Ще в 2015 році компанія Hyundai анонсувала концептуальну версію пікапа під назвою Santa Cruz. В останні місяці в об’єктиви камер фотошпигунів не раз потрапляв дуже ретельно закамуфльований тестовий прототип, натякає на швидку прем’єру корейського пікапа. В оприлюдненому нещодавно ролику зображений прототип серійної версії майбутньої новинки, який втратив частину камуфляжної плівки, але все ще з щільним маскуванням.

Проте форму кузова ні фальшпанелі, ні маскування не приховують, тому з упевненістю можна заявити, що в кадрах саме пікап від Hyundai. Деталі екстер’єру, звичайно, розглянути детально не вдається, але помітно, наприклад, що конфігурація оптики і дизайн решітки радіатора у серійного авто будуть більш цікавими, ніж у концепту.

Також помітно, що бічні дзеркала новий Hyundai Santa Cruz запозичить у моделі Tucson, а колісні диски отримають «незграбний» дизайн, властивий більшості авто з лінійки корейського бренду. На сьогоднішній день терміни прем’єри нового пікапа залишаються невідомими, але можна припустити, що часті випробування прототипів натякають на дебют найближчим часом, можливо, ще в першій половині поточного року.


Не пропустіть