Компанія Kia готує до прем’єри рестайлінговий седан Cerato (Фото)

Південнокорейська автомобілебудівна компанія Kia оновлює седан Cerato. Рестайлінгову модель вже вивели на дорожні випробування в рідній країні компанії-виробника, а це значить, що наближається дебют новинки.

Раніше фотошпигунам вдавалося зафіксувати на камери виведений на випробування Kia Cerato, правда, через камуфляжну плівку особливих подробиць розглянути не вдавалося. На нових зображеннях седан позбувся маскування, проте якість знімків залишає бажати кращого, а тому деталі «розмиті», хоча дещо все ж побачити можна.

Так, помітно, що рестайлінговий Kia Cerato отримає передній бампер і радіаторну решітку іншого дизайну. Зміниться і «малюнок» денних ходових вогнів, так само як і задніх ліхтарів. В іншому ж в екстер’єрі седана все залишиться незмінним, хоча і цей мінімум все-таки трохи перетворить екстер’єр авто, зробивши більш цікавою і сучасною.

Що стосується оснащення, то південнокорейські мережеві джерела прогнозують появу в салоні рестайлінгової моделі цифрової панелі приладів і мультимедіа з 10,25-дюймовим тачпадом. У моторній гамі теж можуть відбутися деякі зміни. Очікується поява під капотом Cerato турбованного силового агрегату робочим об’ємом 1,5 літра, запозиченого у Kia Ceed.