Опубліковані «живі» знімки «космічного» фургона Hyundai Staria

Не так давно стало відомо про те, що корейський автовиробник готується до випуску свого нового мінівена, який отримав назву Staria. А тепер в мережу потрапили реальні знімки машини, а також її комплектації.

Нагадаємо, що вперше про Hyundai Staria ми почули два тижні тому, потім Hyundai опублікував офіційні фотографії і деякі подробиці, яких виявилося вкрай мало. Але тепер у нас є більше інформації про новинку. Так, в Південній Кореї Staria Lounge (преміальне виконання моделі, отримає дизельний двигун 2.2 потужністю 200 к.с. або бензиновий двигун 3.5 LPG, який в тому ж Kia K8 видає 240 к.с. потужності.

Hyundai Staria отримає 7- або 9-місну компоновку. У першому випадку автомобіль буде пропонуватися виключно в комплектації Inspiration, а 9-місна версія – в модифікаціях Prestige або Inspiration.

Модель Lounge також має кілька відмінностей від звичайної модифікації, наприклад, система Full-LED екран, довгі і горизонтальні денні ходові вогні або елементи, покриті бронзою. У задній частині встановлені повністю світлодіодні ліхтарі з дизайном Pixel, натхненним Ioniq.

Але є ще дещо: модель Lounge, яка буде доступна на окремих ринках, піднімає мобільність на новий рівень, пропонуючи спортивні функції преміум-класу і ексклюзивний дизайн. Ця модифікація поставляється з парою 10,25-дюймових екранів інформаційно-розважальної системи та цифрової панелі приладів з трьома режимами відображення (ECO, Confort і Sport) в стандартній комплектації, а також світлодіодне підсвічування, два люка на даху і акуратний джойстик перемикання передач.

Модифікація Staria Lounge також матиме цифровий ключ, аудіосистему Bose, систему стеження за «сліпими зонами» і ті ж функції, що і моделі Grandeur або K8. Покупцям запропонують 7 кольорів кузова і 4 колірних схеми для інтер’єру, обробленого шкірою.


Не пропустіть