Бюджетний кросовер Nissan Magnite користується ажіотажним попитом (Фото)

Новий бюджетний кросовер Nissan Magnite вийшов в продаж в кінці минулого року і відразу ж став однією з найпопулярніших моделей в Індії. Для того, щоб покрити попит на «паркетник» підприємство в місті Орагадама було змушене запустити третю робочу зміну і залучити до виробництва «Магніта» понад тисячу співробітників. Але і цього виявилося недостатньо.

Судячи з новими відомостями, на сьогоднішній день, 27 березня 2021 року, кількість попередніх замовлень на цю модель перевалило за позначку в 40 тисяч, а черга розтяглася на 4-5 місяців вперед. У деяких індійських містах час очікування передплачених кросоверів становить і зовсім 7-8 місяців. У компанії при цьому стверджують, що роблять усе можливе, щоб скоротити ці терміни.

Нагадаємо, в 2020 році було оголошено, що Nissan Magnite буде глобальною моделлю і вирушить підкорювати світові ринки.

Кросовер спроектований на модульній платформі CMF-A. Його довжина становить 3990 мм. У моторну лінійку входять літрові бензинові двигуни в двох варіантах: атмосферне B4D 1.0 на 72 кінські сили і наддувний HRA0 1.0 потужністю 100 к.с. Асистує «молодшому» 5-ступінчаста “механіка”. Для другого крім МКП доступний також варіатор. Привід – передній.


Не пропустіть