Стала відома точна дата прем’єри Toyota Land Cruiser 300

На початку цього року в Мережі ходили чутки про те, що прем’єра нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser відбудеться цього літа. Сьогодні цю інформацію підтвердило китайське видання «Autohome», назвавши точну дату прем’єри моделі з індексом 300. Новинка буде представлена ​​1 серпня 2021 року.

Незважаючи на те, що презентація Land Cruiser 300 відбудеться тільки через п’ять місяців, технічні характеристики автомобіля стануть відомі вже цієї весни, коли буде дано старт прийому попередніх замовлень.

Нова генерація Land Cruiser вже безліч разів потрапляла в об’єктиви фотошпигунів. З того часу стало відомо, що позашляховик збереже пропорції і габарити попередника, а також, незважаючи на чутки, рамну конструкцію кузова. Колісна база при цьому повинна збільшитися на 20 мм – до 2900 мм.

У моторну лінійку 300-го повинні увійти 4-літровий “атмосферник” і 3,5-літровий наддувний V6, крім яких будуть також доступні 3,4-літровий «дизель» і гібридна силова установка.

Список оснащення легендарного японського “рамника” поповниться: системою запобігання зіткнень, адаптивним круїз-контролем, системою кругового відеоогляду, панорамним дахом з люком і комплексом напівавтономного управління.