Названі найдешевші автомобілі 2021 року

Канадський портал HotCars склав список найбільш бюджетних транспортних засобів світу. За інформацією видання, більшість доступних машин відрізняються простою конструкцією, відсутністю складної додаткової електроніки і застосуванням найдешевших матеріалів.

Зокрема, французький Renault Kwid ($ 3900) розроблена компанією спеціально для індійського авторинку, виявився найдешевшою моделлю в даному списку. При цьому автор матеріалу зазначив, що компактний SUV «виглядає чудово для машини початкового рівня». Автомобіль Maruti-Suzuki Alto ($ 4 100) оцінюється трохи дорожче. Він протягом практично двадцяти років залишається одним із найбільш бюджетних машин в Індії.

Далі в рейтингу – Hong Guang Mini ($ 4 400). На початку 2021 року транспортний засіб став найпопулярнішою електричною машиною на китайському авторинку, обійшовши у продажах Tesla Model 3. Також в список потрапила машина Dacia Sandero ($ 8 300), яка є найбільш недорогою моделлю в ряді країн Європи. При цьому Chevrolet Spark ($ 14 400) стала найбюджетнішим ТЗ в США. У виданні відзначили, що цінник хетчбека більш ніж в чотири рази дорожче недорогого автомобіля в Індії.

Smart ForTwo ($ 14 650) теж потрапив в перелік найбільш дешевих машин на європейському ринку. Автомобіль Mitsubishi Mirage ($ 14 990) виявився ще одним транспортним засобом вартістю не менше $ 15 тис. на ринку США. Дану модель назвали «хорошою покупкою для невибагливих водіїв, яким потрібно доїхати до пункту А в пункт В».


Не пропустіть