В Дубаї виявили покинутий «Бетмобіль» з трилогії Крістофера Нолана (Фото)

У Мережі з’явилися знімки, які зробили на складі, розташованому в Дубаї. Автор фото зобразив «Бетмобіль», який покритий пилом. Можливо, на такому авто Крістіан Бейл їздив в трилогії Крістофера Нолана про супергероїв.

Зі знімків видно, що Супергеройське авто вже досить давно знаходиться в стінах складу. Транспортний засіб покрито товстим шаром пилу, а також піску. При цьому у «Бетмобіля» є власник, який періодично виїжджає на авто в місто, проте, практично не доглядає за машиною.

На думку експертів, мова може вестися про авто, яке брало участь у зйомках стрічки про «Темного лицаря». Є ймовірність, що саме на цій машині їздив Крістіан Бейл, який виконав головну роль в цій кінофраншизі.

Згідно з іншою версією, авто є ще однією з п’яти реплік, які побудували з дозволу відомої кінокомпанії, для їзди по автодорогах загального користування. Всі дані авто продали в 2014 р за 1 000 000 дол.

Копії обладнані 5,7-літровими силовими установками V8 на 500 «коней». Такий мотор використовується в Chevrolet Corvette. «Бетмобіль» може розганятися до 250 км/год.


Не пропустіть