Опубліковані знімки салону кросовера Kia Sportage 2022 (Фото)

Після того, як багато хто розкритикував дизайн задньої частини Kia Sportage наступного покоління (під кодовою назвою NQ5), який нещодавно був помічений майже без камуфляжу, сьогодні з’явився знімок прототипу Sportage, зображеного з відкритими дверима.

Нагадаємо, що днями п’яте покоління Kia Sportage з мінімальним камуфляжем було помічено на тестах біля Нюрбургринга. Ці знімки дозволили нам оцінити дизайн задньої частини кросовера. Це звичайна модель з короткою колісною базою – Kia також випустить подовжену версію, яка, наскільки нам відомо, буде ексклюзивом для Китаю.

Головні зміни у новинки відбудуться в передній частині, де з’явиться нова оптика і решітка радіатора «ніс тигра». Новий Sportage також буде використовувати недавно представлений логотип бренду. Лінія даху більш похила, а задня стійка виглядає більш тонкою, що вказує на спортивні нотки в дизайні кросовера. У цього прототипу є жовта наклейка, що підтверджує, що новий Sportage також отримає гібридний і підключаємий гібридний варіант. При цьому він буде побудований на одній платформі з новим Hyundai Tucson.

Спочатку Kia Sportage повинен був дебютувати в першому кварталі 2020 року, 1 рік тому, але його презентацію переносили двічі, спочатку на кінець року, а потім на квітень 2021 року. Тепер же з’явилася інформація, що Sportage п’ятої генерації представлять в червні 2021 року, тому запуск може бути знову відкладено.


Не пропустіть