Hyundai мoжe “вбити” свoю найбільш eкстрaвaгaнтнy модель (Фото)

Компанія Hyundai подумує завершити виробництво хетчбека Veloster, відмінною рисою якого стало несиметричне кількість бічних дверей: одна – з лівого боку, і дві – з правого.

Екстравагантний хетчбек завоював серця покупців 10 років тому, тільки-но з’явившись в продажу. Але поступово популярність сегмента хетчбеків впала, на перший план вийшли більш практичні і місткі кросовери. Починаючи з 2016 року, продажі Hyundai Veloster неухильно знижувалися.

Зараз Hyundai Veloster все ще продається на американському ринку. Однак останнім часом маркетингова політика компанії спрямована на розчищення складів. У всіх дилерів США можна знайти лише трохи більше двох сотень хетчбеків. Причому більшість з них пропонуються в «зарядженій» N-версії з 275-сильним мотором.

Експерти Cars Direct припустили, що в доступному для огляду майбутньому Hyundai Veloster можуть зняти з виробництва. Вони зв’язалися з корейським автовиробником, але отримали невизначену відповідь. Офіційний представник Hyundai повідомив, що зараз в наявності є всі версії Veloster, включаючи Veloster Turbo і Veloster N. Минулий рік був важким для всіх. І хоча продажі моделі впали вдвічі з 13 до 7,5 тисяч примірників, це крапля в морі для компанії, що продала в США в 2020 році більше 620 тисяч машин.


Не пропустіть