У Кореї сфотографували оновлений седан Kia K900 (Фото)

Kia готується до прем’єри на рідному ринку оновленої версії флагманського седана K9, який також носить назву K900 (або Quoris в попередньому поколінні). Напередодні в Мережі з’явилися його перші шпигунські фотографії.

Автомобіль, одягнений в щільний камуфляж, був помічений на дорогах Південної Кореї. Судячи по знімках, з рестайлінгом йому підправлять дизайн екстер’єру.

4-дверка отримає нову головну оптику і позбудеться здвоєних денних ходових вогнів. Подвійні секції пішли в минуле і на кормі, а задні ліхтарі тепер пронизує смуга, що світиться. Крім того, новому K9/K900 також дісталися інша решітка радіатора і бампери, а номерний знак перенесли з кришки багажника на рівень нижче.

Чи зміняться габарити автомобіля, поки невідомо. Про те, які зміни чекають інтер’єр цього преміального седана також залишається тільки здогадуватися.

Про мотори поки сказати щось певне поки теж не можна. За деякими даними, K9 збереже актуальний 3,8-літровий бензиновий «атмосферник» V6 GDI і 3,3-літровий бітурбований агрегат T-GDI, що видають на дореформеній моделі 315 і 370 кінських сил відповідно. 5-літровий атмосферний V8 GDI, як очікується, відправлять у відставку. Трансмісія залишиться без змін (зараз вона 8-діапазонна автоматична). Привід можна буде вибрати як задній, так і повний.

Прем’єра оновленого седана Kia K9/K900 в Кореї запланована на травень-червень 2021 року.


Не пропустіть