Seat оновив свій найменший кросовер (Фото)

Через більш ніж 3 роки після виходу на ринок Seat Arona переживе оновлення. Компактний кросовер отримав нову передню панель, іншу приладову панель і версію Xperience. Оновлений Seat Arona прибуде до Європи влітку.

У 2017 році Arona стала входом Seat в сегмент, в якому інші члени групи Volkswagen і Skoda використовують T-Cross і Kamiq відповідно. Рестайлінг надає Arona новий вид, особливо спереду, включаючи вищу решітку радіатора і новий передній бампер. Протитуманні фари – за бажанням – можуть бути розміщені набагато вище і ближче до центру машини. Компактний кросовер отримав новий задній спойлер, модифікований задній бампер з панеллю, що нагадує дифузор і нові легкосплавні диски. Назву моделі Arona тепер написано «вручну» на задніх дверях, а логотип Seat доступний в двох кольорах.

Seat додає нову версію Xperience в міжнародну лінійку Arona. Ця версія не тільки має світлодіодне освітлення в стандартній комплектації, а й зовнішність, повну деталей, що нагадують позашляховик. Нова версія Xperience також служить заміною Xcellence, яка повинна була надати Arona більш розкішний вигляд. Версії Reference, Style і FR просто повертаються.

Інтер’єр також зазнав капітальної реконструкції. Seat Arona отримає, за словами іспанців, «м’яку на дотик» нову приладову панель, нову інформаційно-розважальну систему з екранами 8,25 і 9,2 дюйма, вбудованими в центральну консоль. Система підтримує Android Auto і Apple CarPlay і функцію голосового управління. Топові Arona Xperience і FR отримали обтягнуте шкірою кермо, світлодіодне декоративне підсвічування навколо нових вентиляційних отворів і освітлений простір.

У Arona з’явилися нові системи безпеки і вперше, Travel Assist, що включає систему попередження про зіткнення при задньому перехресному русі, Lane Assist, покращений Side Assist, автоматичне дальнє світло і функцію розпізнавання дорожніх знаків. Вантажний відсік доповнений подвійною підлогою і чотирма кріпильними крюками.

Міжнародний список двигунів знову починається з 1.0 TSI потужністю 95 к.с., який завжди пов’язаний з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. На сходинку вище – 1.0 TSI потужністю 110 к.с., який може поставлятися як з 6-ступінчастою механічною, так і з автоматичною коробкою передач DSG7. 1.5 TSI потужністю 150 к.с. також повертається. У глобальній лінійці також присутній двигун 1.0 TGI потужністю 90 к.с., який, крім бензину, також використовує природний газ (CNG). Всі дизельні двигуни були прибрані з лінійки Arona.