Porsche виявили критичну несправність в кросоверів Macan 2021 (Фото)

Кілька компактних кросоверів Porsche Macan 2021 року відгукуються в США, так як їх амортизатори на обох осях автомобілів могли бути не затягнуті відповідно до специфікації. Якщо гвинтове з’єднання вийде з ладу, водії зіткнутися з «раптовою нестабільністю зі значними змінами в поведінці авто і потенційною втратою управління», – заявляє Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA).

Крім того при найгіршому розвитку подій гальма можуть бути пошкоджені, що ще більше збільшує ризик аварії. Через характерний дефект водії могли помітити шуми або вібрації, які виходять від ураженої ділянки. Причина дефекту – «збій в програмному забезпеченні при виробництві автомобілів».

Під відкликання потрапили 10 одиниць Macan, Macan S, Macan GTS і Macan Turbo 2021 року випуску, випущених в січні цього року. З 26 лютого Porsche почав використовувати програмне забезпечення для виправлення загвинчування. Очікується, що відкликання розпочнеться 16 квітня, а дилери почнуть повідомляти власників автомобілів з 16 квітня по 30 травня.


Не пропустіть