Знайдено позашляховик з пробігом більше двох мільйонів кілометрів (Фото)

Автомобілі, втім, як і всі технічні вироби, мають ряд експлуатаційних характеристик, найважливішими з яких є надійність і пов’язана з нею довговічність. Величезними мільйонними пробігами можуть похвалитися вантажні машини, але легкові моделі з рекордними цифрами справляються рідше.

Хоча все ж зустрічаються екземпляри, які можуть здивувати показником на одометрі. У числі таких Dodge Ram 3500, який придбали в 1997 році. Позашляховик використовують до тепер. З його допомогою транспортують човни, причепи для коней та інші великогабаритні вантажі. При цьому обслуговування і ремонт жодного разу не проводилися у дилера. Всі поломки усуває власник своїми силами.

За своє життя пікап проїхав 2,4 мільйона кілометрів. Незважаючи на солідний вік, кустарне обслуговує і рекордний пробіг, машина виглядає непогано. На кузові є осередки корозії і відколи фарби, але вони мінімальні. До того ж варто відзначити той факт, що власник проживає в північному штаті Орегон (США), де взимку використовується багато дорожньої хімії, яка негативно впливає на стан транспортних засобів. Найбільше від неї страждають хромовані елементи.

За словами власника, зберегти рідну комплектацію не вдалося. У пікапі кілька разів міняли мотор. Основною причиною його заміни служила не поломка, а збільшення витрати масла. Нинішній агрегат незабаром теж чекає заміна, так як він пройшов понад 800 000 км. Також Ram 5500 не пощастило з коробками передач, які довелося міняти 12 разів. Однак власник не сумує і має намір проїздити на даному авто ще 10-15 років. Адже в ньому він знає кожен гвинтик і може замінити його власноруч, що не можна буде зробити в сучасних машинах.